ONS VERHAAL

Passie, ambitie en dromen. Dat zijn de verbindende waarden voor persoonlijke groei en ontwikkeling én -niet toevallig- de kernwaarden van Kalonda. Wij geloven dat ambitie de brandstof is voor jouw dromen en passie, op weg naar succes en verder. Wij bouwen Kalonda op deze drie hoekstenen, terwijl we ons eigen pad van ambitie volgen.

Kopie van P1600005
P1588710
kalonda-lacquered-luxury-watch-box-variant-1

Jou motiveren bij het najagen van je dromen is onze missie. Dit doen we door je eraan te herinneren dat vasthouden aan je doelen bepalend is om te slagen in het leven. Onze visie is daarom om producten -en op de lange termijn- een levensstijl te creëren die past bij gepassioneerde, ambitieuze mensen zoals jij.

PASSIE

De linkervleugel in het Kalonda-logo staat voor passie. Wij geloven dat passie de creatieve kracht is die in ons allen aanwezig is. Het is de eerste van de drie hoekstenen die nodig zijn om te presteren, te winnen en uiteindelijk te slagen.

AMBITIE

De A in het midden van het Kalonda-logo staat voor ambitie. Ambitie laat je doen wat nodig is om succes te behalen. Het is je diepe verlangen naar wat je het liefst wil, en daarmee de belangrijkste van de drie hoekstenen. Maar onthoud: om te slagen heb je ze alle drie nodig.

DROMEN

De rechtervleugel in het Kalonda-logo staat voor dromen. Een droom is niet altijd realistisch. Want een droom alleen, zal altijd een droom blijven. Heb je het vuur en de passie om de droom kracht bij te zetten? Met de ambitie om de droom na te jagen is je fundering voor succes compleet.

kalonda-royal-rose-gold-watch-for-her-bedsheet-variant-3
kalonda-royal-black-watch-for-him-white-shirt-tie-variant-1