Veelgestelde vragen

Kalonda horloges maken gebruik van hoogwaardig 316 L roestvrij staal.

Ja, we bieden 12 maanden fabrieksgarantie op het uurwerk van onze horloges. Helaas dekt onze garantie geen schade die kan ontstaan door dagelijks gebruik. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om het probleem op te lossen.

Kalonda horloges hebben een waterdichtheid van 5 ATM. Dit betekent dat ze gemakkelijk bestand zijn tegen spatten, korte onderdompeling in water of regen. Het is echter niet voldoende resistent om te zwemmen of baden.

Stuur een e-mail naar info@kalonda.com zodat we je informatie kunnen delen betreft wederverkoop.

Uw bestelling kan onderhevig zijn aan invoerrechten en belastingen, die worden geheven zodra een zending uw land bereikt. Het algemene bedrag voor de rechten en belastingen bedraagt ongeveer 20% van het dollarbedrag van de goederen. Dit is echter slechts een algemene richtlijn en kan variëren afhankelijk van het land waarnaar de bestelling is verzonden. Voor specifieke bedragen en percentages dient u contact op te nemen met uw douanekantoor.

Kalonda heeft geen controle over en is niet verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten/belastingen die op uw pakket worden toegepast. U bent verantwoordelijk voor het betalen van extra kosten voor inklaring. Het douanebeleid verschilt sterk van land tot land; neem contact op met uw lokale douanekantoor voor meer informatie. Let op, in zeldzame gevallen kunnen douaneagenten de levering van sommige pakketten vertragen.

Zodra uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u een e-mailbevestiging op het e-mailadres dat u bij uw bestelling hebt ingevoerd. Als je om wat voor reden dan ook geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan je spam-map en voeg info@kalonda.com toe aan je lijst met veilige afzenders.

U kunt uw bestelstatus ook controleren door in te loggen op uw account op onze website.

Sommige ontwerpen worden zo nu en dan aangevuld. We raden je aan om onze social media pagina’s in de gaten te houden en je in te schrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deze voorraad aanvullingen.

U kunt uw bestelling niet wijzigen. Als je je bestelling wilt annuleren, stuur dan een e-mail naar info@kalonda.com onder vermelding van je bestelnummer. Houd er rekening mee dat we uw bestelling alleen kunnen annuleren binnen een uur nadat u een bestelling heeft geplaatst en dat annuleringen alleen kunnen worden verwerkt tijdens onze kantooruren (werkdagen van 09.00 – 17.00 GMT).

Zodra uw betaling is afgerond en uw bestelling is verwerkt, ontvangt u per mail een Track&Trace-code waarmee u uw bestelling kunt volgen.

We accepteren:

  • – Paypal
  • – IDEAL

Nederland: 3 werkdagen

Andere landen binnen de Europese Unie: 3-7 werkdagen

Internationaal: 7-14 werkdagen

We bieden wereldwijd gratis verzending aan al onze klanten*.

*Houd er rekening mee dat onze prijzen exclusief douanekosten of andere extra belastingen zijn die van toepassing kunnen zijn op klanten in niet-EU-landen

Nederland  € 6,95
Europa € 15,00
Verenigd Koninkrijk € 20,00
De rest van de wereld € 25,00

*Gebruik de rekenmachine bij het uitchecken van het product om de exacte prijs te zien.

– Btw is een belasting over de toegevoegde waarde die zowel EU- als niet-EU-klanten betalen.

– BTW is al inbegrepen in de prijzen van alle Kalonda horloges.